fbpx

У мікрорайоні "Позитрон" крадуть комунальне майно

Суспільство 13:51, 05.08, 2014

За останній тиждень кілька крадіжок сталося у мікрорайоні Івано-Франківська "Позитрон".

Про це мова йшла на нараді у міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса. 

Він звернувся до міліції з проханням взяти під контроль криміногенну ситуацію в мікрорайоні, адже тут за останній тиждень сталося три крадіжки комунального майна. Перший випадок – з машинного відділення ліфта на вул. Вовчинецькій, 206 зникли гальмівні котушки. Поруч, на Вовчинецькій 198-б, посеред дня зникла дощова ринва, а на Миколайчука, 24 – з підвалу забрали каналізаційні труби. Факти вказують на те, що злочини міг скоїти крадій, якого затримали працівники міліції понад тиждень тому, але під варту не взяли через те, що злочин не вважається тяжким.

Міський голова запропонував звернути увагу на пункти здачі металобрухту у цьому мікрорайоні та пообіцяв підтримку міської влади:

"Зрозуміло, що якщо вони там вкрали це все, то в Пасічну не понесуть це все здавати. Якщо потрібно якогось рішення, розпорядження міського голови щодо координації зусиль з різними службами, підрозділами, буде таке розпорядження чи рішення виконкому, сесії – всі потрібні вам рішення ми приймемо, щоб допомогти в юридичному плані для наведення порядку", – сказав Віктор Анушкевичус. 

Він також закликав долучитися до процесу податкову службу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: