fbpx

У МІУК відкрили конкурсні пропозиції на підряди: найбільше претендентів на обслуговування ліфтів

Суспільство 21:31, 23.03, 2016

У комунальному підприємстві "Муніципальна інвестиційна управляюча компанія" відкрили конкурсні пропозиції з надання житлово-комунальних послуг на 2016-2017 роки. Заявки на участь у конкурсі подали 22 підприємства.

Серед них: ПП «Івано-Франківськпромсервіс», ТОВ «Бортняк ІФ», ПП «Ліфткомплект», ТОВ «Пасічна ІФ», ТОВ «Сервіс-Інвест-ІФ», ПП «Мій дім», ТОВ «Комфорт Сервіс ІФ», ТОВ «Станіслав-ІВ», ТОВ «Ліфт Буд Монтаж», ТОВ «ЖЕО Молодіжний», ТОВ «Сервіс-Сіті-ІФ», ТОВ «Галичина-ІВ», ТОВ «Брот», ТОВ «Західліфттех», ПП «Прикарпатліфт», ТОВ «Євро-ІФ», ТОВ «Комунальні інвестиції», КП «Ліфт-Франківськ», ПрАТ «ОТІС», ТОВ «Майстергалбуд», ПрАТ «Автотранспортне підприємство 0928», ПП «СРБК Портал».

Кожен з претендентів, відзначив секретар комісії, заступник директора КП "МІУК" Олександр Качанко, сплатив 1700 гривень за участь у конкурсі. Всі гроші спрямують на благодійну допомогу для Залучанського дитячого будинку-інтернату.

Учасники подавали пропозиції на участь у семи лотах:

1.     Прибирання прибудинкової території. Утримання спортивних та дитячих майданчиків.

2.     Обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення.

3.     Обслуговування зливової каналізації.

4.     Обслуговування електромереж.

5.     Прибирання сходових кліток.

6.     Технічне обслуговування ліфтів.

7.     Обслуговування димових і вентиляційних систем.

У заявках конкурсанти вибирали округи, в яких хочуть працювати, та послуги, які б хотіли надавати в цих округах.

ПП «Івано-Франківськпромсервіс» подав пропозицію на обслуговування димових і вентиляційних систем в округах 2, 3, 4, 7, 8.

ТОВ «Бортняк ІФ» претендує на  обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення в окрузі №4.

ПП «Ліфткомплект» – на технічне обслуговування ліфтів у всіх округах.

ТОВ «Пасічна ІФ» подало заяву прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків; обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення; обслуговування зливової каналізації; обслуговування електромереж; прибирання сходових кліток; обслуговування димових і вентиляційних систем у окрузі №5. Та в окрузі №2 прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків; обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення; обслуговування зливової каналізації; обслуговування електромереж; прибирання сходових кліток; обслуговування димових і вентиляційних систем.

ТОВ «Сервіс-Інвест-ІФ» подається в  округах №1, 2, 5, 6,  8, 9, 10 на обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення.

ПП «Мій дім» подалося на прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків; обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення; обслуговування електромереж; прибирання сходових кліток в округах №2 і №5, а також обслуговування зливової каналізації у округах №2, 5, 7.

ТОВ «Комфорт Сервіс ІФ»  претендує в округах №1 та №10 на прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків; обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення; обслуговування зливової каналізації; прибирання сходових кліток; обслуговування димових і вентиляційних систем.

ТОВ «Станіслав-ІВ» претендує на обслуговування електромереж у всіх округах.

ТОВ «Ліфт Буд Монтаж» подав документи  на технічне обслуговування ліфтів у всіх округах.

ТОВ «ЖЕО Молодіжний» подав документи на прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків у округах № 6, 8; обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення в окрузі № 8; обслуговування зливової каналізації у окрузі № 8; обслуговування електромереж у округах № 6, 8; прибирання сходових кліток  у округах № 6, 8.

ТОВ «Сервіс-Сіті-ІФ» подав пропозиції на прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків у всіх округах; обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення у округах № 6, 9, 10; обслуговування зливової каналізації у округах № 6, 9, 10; обслуговування електромереж у кругах № 6, 7, 9; прибирання сходових кліток у всіх округах; обслуговування димових і вентиляційних систем у округах № 6, 7, 8, 9, 10.

ТОВ «Галичина-ІВ» претендує на обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення у округах № 3, 6, 7 та обслуговування зливової каналізації у округах №3 , 4.

ТОВ «Брот» подало пропозицію на обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення та обслуговування зливової каналізації у округах № 3, 6, 7.

ТОВ «Західліфттех» подало пропозицію обслуговування ліфтів у округах № 1, 8, 10.

ПП «Прикарпатліфт» претендує на обслуговування ліфтів у округах №№ 1, 2, 6, 7, 8, 9, 10.

ТОВ «Євро-ІФ» подало заявку на прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків у округах; обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення; обслуговування зливової каналізації  та прибирання сходових кліток у округах № 2 і 7.

ТОВ «Комунальні інвестиції» подало заву на прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків – у округах №№ 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10; прибирання сходових кліток на цих же округах, а також обслуговування зливової каналізації у округах №№ 3 і 4.

КП «Ліфт-Франківськ», ПрАТ «ОТІС» та ПП «СРБК Портал» претендують на технічне обслуговування ліфтів на всіх округах.

ТОВ «Майстергалбуд» подало заяву на обслуговування мереж холодного, гарячого водопостачання та водовідведення у округах №№ 3, 6, 7.

ПрАТ «Автотранспортне підприємство 0928» претендує на прибирання прибудинкової території, утримання спортивних та дитячих майданчиків в округах №№ 1, 7, 8.

Переможців конкурсу комісія оголосить 25 березня о 12.00.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: