fbpx

У Микуличині спіймали водія вантажівки, який привіз сміття з Поляниці. ФОТО

Суспільство 18:09, 13.12, 2017

Депутат від фракції "ВОЛЯ" Петро Куртяк та Микуличинська сільська рада не допустили несанкціонованого скидання сміття у с. Микуличин.

На територію, яка є прилеглою до тамтешнього цвинтаря, водій, який працює в одному з готелів у селі Поляниця, завіз вантажний автомобіль сміття.

Проте депутат Петро Куртяк спільно з Микуличинською сільською радою змусили порушника прибрати за собою, інформує прес-служба партії "ВОЛЯ". 

"Спочатку цей водій хотів скинути сміття в іншому місці, але вийшла людина і він налякався і тоді поїхав аж до цвинтаря. Допомогли встановити особу порушника Микуличинська сільська рада та працівники комунального підприємства "Добробут -М". Він є жителем Микуличина, але працює на приватному будівництві в готелі, що в с. Поляниця. Думаю, що йому дали гроші вивезти сміття на сміттєзвалище, а він недобросовісно не виконав свою роботу. Поліцію ми не залучали, бо вважаємо, що більшим буде ефект від народного осуду", – розповідає депутат Яремчанської міської ради Петро Куртяк. 

Депутат сподівається, що після всезагального розголосу у багатьох таких порушників пропаде бажання здійснювати несанкціоноване скидання сміття.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: