fbpx

У Микитинцях запрацював дитячий садок. ФОТО

Суспільство 13:13, 26.12, 2018

У приміському селі Микитинцях перші вихованці нового ДНЗ "Янголятко" переступили поріг садка. Нині – 60 дітей, завтра вихователі планують зустрічати ще більше.

Загалом, заклад розрахований майже на півтори сотні дітей (1 ясельна і 4 дошкільні групи), інформує сайт міського голови Руслана Марцінківа.

"Перший день важкий, але цікавий! Нарешті наш садок ожив. Надіємось, що дітям тут буде так само комфортно, як вдома. А ми старатимемось, щоб забезпечити такі умови. З нагоди такого свята у нас були гості з солодкими подарунками від Миколая", – розповіла директор садка Галина Сич.

Усі вихователі та батьки, які привели сьогодні в садок дітей, вражені наповненням закладу. Всі іграшки – нові, яскраві стіни та меблі, цікавий навчальний матеріал.

ДНЗ вдалось звести з нуля за 3 роки. 

"Я дякую сільському голові Михайлу Сіщуку, депутату Петру Гавришу, обласній раді на чолі з Олександром Сичем, бо без їхнього сприяння цього садка, може, й не було б. Це велика справа, результат якої десятиліттями послужить нашим дітям. Розвиток мережі закладів освіти – пріоритетне завдання для Івано-Франківська", – підкреслив міський голова Руслан Марцінків.

Марцінків додав, що були певні проблеми з забезпеченням газопостачання до закладу, тому й не вдалось раніше розпочати тут навчання. Проте тепер діти мають змогу відвідувати теплий та затишний, один з найкращих садків міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: