fbpx

У Надвірній представили нового голову РДА

Політика 07:39, 27.03, 2015

Голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук представив нового керівника виконавчої влади у Надвірнянському районі. Цю відповідальну посаду згідно з розпорядженням Президента України Петра Порошенка посів Олександр Кеніз.

Представляючи голову райдержадміністрації громаді, очільник області окреслив коло завдань, вирішення яких, враховуючи непросту ситуацію в державі, має стати для нього першочерговим. Вони, зокрема, стосуються забезпечення підтримки учасників АТО та їх родин, а також проведення роз'яснювальної роботи щодо призначення субсидій на оплату житлово-комунальних послуг малозабезпеченим громадянам.
 
Для початку ефективної роботи у цих напрямках, за словами Олега Гончарука, новопризначеному керівнику важливо вже найближчим часом сформувати команду однодумців. 
 

"При формуванні команди голови райдержадміністрації обов'язковими є прозорість і врахування думки громадськості, − акцентував голова ОДА. − Першочерговою має бути фаховість та вміння ефективно вирішувати поставлені керівництвом держави завдання". 

Про спільні напрацювання команди голова райдержадміністрації, як підкреслив Олег Гончарук, звітуватиме щомісяця. 

"Усвідомлюю, що буду нести відповідальність за все, що відбуватиметься у районі, − у свою чергу зазначив Олександр Кеніз. − Хочу запевнити, що всі завдання, які поставили перед нами Президент України, Уряд, голова облдержадміністрації, у районі виконуватимемо спільно, у конструктивній співпраці".

 Довідково

Олександр Кеніз народився в обласному центрі Прикарпаття. Закінчив Івано-Франківський технічний університет нафти і газу. Свою трудову діяльність розпочав у "Нафтогазбуді", пізніше працював на Надвірнянському нафтопереробному заводі, в компаніях "Галнафтогаз", "Івано-Франківськнафтопродукт".  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: