fbpx

У Надвірній пройшов чемпіонат області з боротьби самбо

Спорт 11:26, 24.01, 2017

21-22 січня у Надвірній у залі боротьби спорткомплексу "Нафтохімік Прикарпаття" відбувся відкритий чемпіонат області з боротьби самбо серед юнаків і дівчат та юніорів, юніорок.

У змаганнях взяли участь майже 170 спортсменів із м. Івано-Франківська, Надвірнянського, Тисменицького, Рожнятівського, Косівського, Калуського та Коломийського районів, а також збірна команда м. Одеси, яка набрала 325 очок та посіла 6-те місце у віковій категорії "юнаки", інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.
За результатами змагань у загальнокомандному заліку у віковій категорії "юнаки" перше місце посіла команда Надвірнянського району, набравши 1303 очок, друге місце здобула команда м. Івано-Франківська (915 очок) та на третьому місці – команда Тисменицького району (655 очок).
У віковій категорії "юніори" перемогу святкувала також команда із Надвірнянського району (1275 очок), друге місце знову ж посіла команда м. Івано-Франківська (660 очок), третьою була команда Тисменицького району (605 очок).
Відбулася нарада із тренерами, на якій були сформовані збірні команди області у вікових категоріях  "юнаки" та "юніори", які представлятимуть Прикарпаття на змаганнях всеукраїнського рівня.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: