fbpx

У Надвірній Штаб нацспротиву блокує роботу Центру зайнятості, вимагаючи відставки директора-"парашутиста"

Суспільство 11:23, 30.06, 2014

Активісти надвірнянського Штабу національного спротиву вимагають звільнення новопризначеного директора районного центру зайнятості Володимира Петрішака: той не пройшов співбесіду і не отримав погодження місцевої Самооборони.

Володимира Петрішака призначили директором Надвірнянського районного центру зайнятості ще 28 квітня. До цього посада директора майже рік була вакантною. Кандидатуру Петрішака не погоджували з місцевими майданівцями, тому в активістів є чимало претензій до нового директора. 

«Чому влада далі на важливі посади скидає зверху «парашутистів» – людей, які не погоджені з громадою?» – обурюється Ярослав Лесюк, голова Штабу національного спротиву в Надвірній. До речі, у вересні минулого року Ярослав Лесюк також претендував на цю посаду. Але його кандидатуру обласна адміністрація навіть не розглядала, як і кандидатуру Ольги Гладиш, яка виконувала обов’язки директора центру останні кілька місяців.

Сам Володимир Петрішак бачить один вихід з ситуації: дати йому попрацювати півроку, а тоді оцінювати за результатами. На закиди, що він "людина системи" і не брав участі у Майдані, Петрішак відповідає, що не мав можливості, але старався допомагати грошима. Втім, активісти обіцяють не допускати його до праці і вимагають призначення нового директора за погодженням із Штабом. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: