fbpx

У Надвірній створили "Банк вживаних речей" для переселенців

Суспільство 17:28, 29.11, 2014

Заступник голови Надвірнянської районної державної адміністрації Тарас Олендій провів засідання районного штабу з питань, пов’язаних із соціальним забезпеченням громадян України, які переміщуються з тимчасово окупованої території та районів проведення антитерористичної операції.

Заступник начальника управління соціального захисту населення Ірина Швенг повідомила, що станом на 27 листопада 2014 року в Надвірнянському районі офіційно перебуває 55 сімей, а це 112 осіб, які прибули з південно-східних областей України та АР Крим, з них 11 осіб мають статус безробітного, а 5 вже працевлаштовано, 34 особи звернулись до управління Пенсійного фонду України в Надвірнянському районі і отримують пенсію, пише НП.

Як було зазначено на нараді, проблем із забезпеченням громадян цієї категорії на цей час немає – усі питання з призначення допомоги, нарахування пенсій та інших виплат вирішуються на місцях по мірі їх виникнення.

У приміщенні друкарні, що знаходиться по вул. Визволення, 5, створено "Банк вживаних речей". Саме сюди всі небайдужі громадяни району, благодійні організації, підприємства та установи можуть приносити тепле взуття та одяг.

Розклад роботи "Банку вживаних речей": вівторок, середа з 10.00 год. до 16.00 год.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: