fbpx

У Надвірній вантажівки продовжують порушувати ПДР, а в ДАІ не реагують на скарги громадян

Суспільство 14:26, 12.12, 2014

На в'їзді до села Пнів Надвірнянського району з обох сторін дороги на початку 2014 року встановили знак, який забороняє рух вантажних автомобілів. Такий самий заборонний знак встановлено на усіх в'їздах у місто Надвірна.

Проте місцеві жителі продовжують нарікати, що великогабаритний транспорт продовжує рух дорогою "Надвірна – Пасічна" попри заборонні знаки, а працівники ДАІ ніяк не реагують на скарги мешканців.

Про це у своєму депутатському зверненні заявив депутат Івано-Франківської обласної ради Володимир Грабовецький.

"До мене повторно звернулися жителі села Пнів із проханням посилити патрулювання вулиць у селі Пнів Надвірнянського району в зв’язку з систематичними порушеннями Правил дорожнього руху водіями вантажних автомобілів. Незважаючи на дорожні знаки, водії вантажних автомобілів рухаються через село Пнів по центральній вулиці Січових Стрільців та по вулицях міста Надвірна: Грушевського, Федьковича, Соборна. Рух вантажних автомобілів по цих вулицях руйнує дорожнє покриття та є небезпечним для життя та здоров’я пішоходів", – коментує Володимир Грабовецький. 

Тож обласний депутат надіслав звернення начальнику Надвірнянського відділення ДАІ УМВС Роману Мисюку з вимогою вжити всіх необхідних заходів з метою недопущення порушення правил дорожнього руху в місті Надвірна та селі Пнів водіями вантажних автомобілів.

Нагадаємо, встановлення працівниками ДАІ обмежувальних знаків для вантажного транспорту  результат виконання депутатського запиту депутата Івано-Франківської обласної ради Володимира Грабовецького.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: