fbpx

У Надвірній відкрили фестиваль "Файне Різдво", який триватиме до 20 січня. ФОТО

Культура 11:31, 20.12, 2018

19 грудня, в День святого Миколая, головна ялинка міста Надвірна засяяла новорічними вогнями. Цього дня також стартував культурно-мистецький проект "Файне Різдво у Надвірній".

"Файне Різдво у Надвірній" має на меті об’єднати всіх надвірнянців та гостей міста, які відзначатимуть новорічно-різдвяні свята, щирими колядками та добрими віншуваннями в теплій родинній атмосфері, де справді відчувається дух Різдва. Найтриваліший фестиваль "Файне Різдво" відбуватиметься протягом місяця з 19 грудня по 20 січня. 

Підготовлена велика мистецька програма фестивалю, в якій братимуть участь понад 30 художніх колективів (більш як 800 учасників) з різних областей України. Творчі колективи на сцені "Файного Різдва" покажуть справжнє різдвяне дійство: колядки, щедрівки, вертепи, свято пампуха, українські пісні, народні танці, файні молодіжні дискотеки. Протягом місяця працюватиме різдвяний ярмарок, де гостям фестивалю пропонуватимуть різдвяні сувеніри, пряники та різноманітні смаколики власного виробництва.

Милуватимуть око гостей фестивалю виставка-конкурс творчих робіт "І знов дива у час Різдва" учнів Надвірнянської художньої школи у церквах та соборах, Надвірнянській міській раді, вітринах торгових закладів міста.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: