fbpx

У Надвірній заборонили феєрверки

Суспільство 21:03, 03.09, 2014

Надвірнянська міська рада прийняла рішення заборонити використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів через складну суспільно-політичну ситуацію в Україні.

З відповідним зверненням до міської ради звернувся голова Надвірної Зіновій Андрійович, а також надійшов лист від першого заступника голови Івано-Франківської обласної ради Олександра Левицького та депутатське звернення депутата міської ради Василя Будзака. Жителі міста також неодноразово звертались із таким проханням.

Надвірнянська міська рада вирішила заборонити використання салютів, феєрверків та інших піротехнічних засобів громадянами на вулицях, прибудинкових територіях, у приватних садибах та у громадських місцях міста відповідно до ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст. 24 Закону України "Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення”, Наказу Міністерства внутрішніх справ України №1649 від 23.12.2003 р. "Про затвердження Тимчасових правил обігу в Україні побутових піротехнічних виробів” та з метою забезпечення громадського порядку та попередження нещасних випадків.

Зокрема, це рішення стосується власників закладів ресторанного господарства, які повинні не допускати використання феєрверків на підпорядкованих об'єктах.

Надвірнянський  райвідділ УМВС України у Івано-Франківській області повинен контролювати виконання цього рішення та притягувати до адміністративної відповідальності правопорушників. 

Рішення оприлюднили в газеті "Народна Воля” та на офіційному веб-сайті  Надвірнянської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: