fbpx

У Надвірній запрацював Центр допомоги учасникам АТО

Суспільство 18:51, 22.07, 2016

Сьогодні у м. Надвірна відбулося урочисте відкриття Центру допомоги учасникам Антитерористичної операції, який функціонуватиме при Надвірнянській райдержадміністрації.

У Надвірнянському районі є близько чотирьох сотень військовослужбовців, які брали участь у проведенні Антитерористичної операції. Тому функціонування такої установи відіграє важливу роль у вирішенні проблемних питань бійців.

За словами заступника голови облдержадміністрації Ігоря Пасічняка, Центр стане своєрідним майданчиком для діалогу між учасниками АТО та сприятиме всебічному і оперативному вирішенню соціально-економічних питань бійців. Окрім того, Центр координуватиме дії органів виконавчої влади, місцевого самоврядування та громадських і волонтерських організацій, які надають допомогу учасникам АТО та їхнім сім’ям.

Основними завданнями Центру стане збір та обробка інформації щодо проблемних питань і потреб учасників АТО та їх родин; підготовка пропозицій щодо вирішення проблемних питань учасників АТО; моніторинг стану вирішення питань лікування, реабілітації, соціального захисту та адаптації військовослужбовців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: