fbpx

У Надвірнянському районі чоловік вистрелив з рушниці у співмешканку

Суспільство 13:41, 16.09, 2016

15 вересня близько 17-ї години до поліції надійшло повідомлення від медпрацівників районної лікарні про те, що до них на приймальний покій доставлено 56-річну жительку села Заріччя із вогнепальним пораненням голови.

Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що 73-річний співмешканець потерпілої на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, діючи умисно, з метою позбавлення життя здійснив один цілеспрямований постріл у співмешканку із мисливської одноствольної рушниці марки "ІЖ". Цим він спричинив їй тілесні ушкодження у вигляді вогнепальної рани половини обличчя, забою ока, інформує КУРС із посиланням на СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Він не вбив жінку лише через те, що йому завадили родички потерпілої, які вихопили зброю із його рук. Потерпілу доставлено із районної до обласної клінічної лікарні.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15 (замах на злочин), ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Чоловіку оголосили підозру у вчиненому та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу. У кримінальному провадженні призначено судово-медичні, судово-імунологічні та криміналістичні експертизи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: