fbpx

У нічній ДТП під Франківськом загинув майор поліції Роман Білий

Суспільство 10:34, 05.06, 2018

Сьогодні вночі заступник начальника Галицького відділення поліції майор поліції Роман Білий на "Нісані Альмера" врізався у вантажівку біля села Рибне.

Як писав КУРС, сьогодні в нічній аварії поблизу села Рибне загинув 31-річний водій

Як повідомив начальник ГУ Національної поліції в області Віктор Шкутов, загиблий – офіцер поліції Роман Білий

“З глибоким сумом повідомляю, що цієї ночі у аварії загинув наш працівник – заступник начальника Галицького відділення поліції майор поліції Роман Білий. Керуючи власним автомобілем “Нісан Альмера”, рухаючись на автодорозі “Стрий – Чернівці”, між селами Рибне та Ст. Лисець, що поблизу Івано-Франківська, 4 червня о 23.45, проїжджаючи на заокругленій та неосвітленій ділянці дороги, він виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із вантажним автомобілем у складі сідлового тягача “Renault 22”. Травми, отримані в аварії, виявилися смертельними.

Роман Михайлович Білий народився у селі Старий Лисець Тисменицького району 23.02.1987 року. Його життя обірвалося на 31-му році. Вдома Романа чекали два синочки: трирічного віку та 10-місячне немовля, дружина та батьки. Службу в органах розпочав у 2007 році з посади дільничного Тлумацького РВ УМВС після закінчення Прикарпатського юридичного інституту ЛьвДУВС МВС України. Служив на різних посадах. У займаній посаді перебував майже рік. Проявив себе як досвідчений, вимогливий керівник та професійний працівник. На час скоєння ДТП перебував поза службою.

Висловлюю щирі співчуття родині загиблого. Розділяю біль і горе непоправної утрати. Хай земля йому буде пухом і вічна пам’ять!” – написав Віктор Шкутов. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: