fbpx

В ОДА обурені самовільністю голови Косівської РДА

14:09, 07.08, 2014

Колегія департаменту соціальної політики облдержадміністрації звернулася до голови Косівської РДА з вимогою повернути трьох скорочених працівників в районному управлінні соціальної політики.

Як повідомила заступник директора обласного департаменту соціальної політики Людмила Непийвода, у районних управліннях соцполітики побільшало повноважень. Зокрема, збільшилася кількість категорій осіб, які потребують соціального захисту. Це тимчасово громадяни, які приїхали на Прикарпаття із зони АТО та тимчасово окупованих територій, сім’ї, загиблих на Майдані та сімї, члени яких загинули в зоні АТО.

"Але все-таки допущено скорочення. І дуже прикро, коли ми про це не знаємо і тільки нас доводять до відома начальники районного управління, що відповідно до розпорядження голови РДА управління скорочено на три штатних одиниці", – повідомила Людмила Непийвода.

Як повідомила начальник обласного управління праці Ярослава Ульванська, мова йде про Косівську РДА. Члени колегії звернулися до керівника Косівського району з вимогою негайно повернути ці три одиниці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: