fbpx

У Франківську на березі Бистриці Солотвинської будують літник – мешканці проти

Суспільство 11:53, 04.06, 2014

Мешканці мікрорайону Пасічна в Івано-Франківську нарікають, що пивнушка зіпсує найбільшу галявину на березі річки, де вони люблять відпочивати з дітьми. Підприємець запевняє, що "бомжатника" не буде.

Редакції "КУРСу" зателефонували мешканці мікрорайну Пасічна. Люди скаржаться, що невідомий підприємець зводить пивнушку на самісінькому березі річки Бистриця Солотвинська – за дамбою, на найбільшій галявині, де полюбляють влітку відпочивати місцеві родини з дітьми. Пасічнянці впевнені: міськвиконком не міг дати дозвіл на зведення літника за дамбою, ледь не впритул до самого русла ріки.

Як з'ясував "КУРС", літник встановлює підприємець Василь Горганюк. Запевняє, що з документами в нього все гаразд: є дозвіл виконкому, за оренду землі він сплачуватиме до міського бюджету 5 тис. грн. на місяць. Окрім літника, на галявині облаштують волейбольний майданчик і гойдалки для дітей. Щоб місцеві мешканці не розкладали вогнища просто на траві, для охочих засмажити шашлик поруч безкоштовно встановлять мангали. Обіцяють прибирати сміття і забезпечити порядок. "Бомжатника, як бояться люди, тут точно не буде. Буде працювати троє людей, будем платити гроші місту, буде охорона. Бачите, скільки тут сміття, ми все приберемо і далі будемо стежити за чистотою", – запевняє брат підприємця, якого журналіст "КУРСу" застав на будівництві. 

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: