fbpx

У "Перлині Придністров'я" розпочалась оздоровча кампанія

Суспільство 08:28, 31.05, 2016

У селі Михальче Городенківського району розпочав свою роботу позаміський заклад відпочинку та оздоровлення дітей "Перлина Придністров’я", у який заїхало понад 100 дітей з усієї області, у тому числі 22 дітей пільгових категорій з району.

Відкриттям першої зміни в нашому таборі в районі розпочата літня оздоровча кампанія 2016 року. Про це повідомили КУРСу у прес-службі Івано-Франківської ОДА

На дітей чекають цікаві подорожі, майстер-класи, спортивні змагання, концерти, кінофільми та прогулянки на катері по річці Дністер. Все це зробить відпочинкову зміну для них незабутньою, а кваліфіковані педагоги будуть найкращими наставниками протягом літа.

Довідково:

У першу чергу путівками забезпечуються  діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, зокрема: діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти потерпілих від наслідків Чорнобильської катастрофи, діти, які постраждали внаслідок стихійного лиха, з багатодітних і малозабезпечених сімей, талановиті та обдаровані діти, діти учасників АТО, діти, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: