fbpx

У поліції повідомили обставини резонансного пограбування на Прикарпатті

Суспільство 13:25, 08.02, 2016

У селі Горохолин Ліс Богородчанського району двоє молодиків у масках увірвались до будинку, погрожуючи зброєю, зв'язали власницю та викрали 5 тисяч доларів США.

Як повідомили КУРСу в СК ГУ НП в Івано-Франківській області, пограбування сталося 7 лютого близько 14-ї години.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи було встановлено, що двоє невідомих осіб у масках проникли в житловий будинок, де з погрозою застосування фізичного насильства щодо госпдині, предметом, зовні схожим на зброю, зв’язали їй руки та ноги мотузкою, після чого відкрито викрали гроші в сумі 5000 доларів США та з місця події скрились.

Вжитими заходами встановлено, що вчора близько 13:00 години за попередньою змовою ще з двома зловмисниками (усі четверо місцеві жителі, один із них неповнолітній), знаходячись в смт. Богородчани, зателефонували до 43-річного жителя Горохолино та під приводом замовлення проекту будинку домовилися зустрітися з ним у райцентрі. Простеживши та отримавши інформацію про те, що господар по місцю проживання відсутній, а вдома знаходиться лише дружина, вчинили розбійний напад.

В ході проведення оперативних заходів їх було затримано. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Наразі вирішується питання про оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: