fbpx

У поліції розповіли подробиці стрілянини під нічним клубом "Ельдорадо"

Суспільство 16:26, 02.04, 2018

Стрілянину вчинили працівники охоронної фірми з Київщини через конфлікт з іншими відвідувачами нічного клубу.

Як повідомляв КУРС, у ніч на 1 квітня в Івано-Франківську патрульні поліцейські затримали 11 осіб, підозрюваних у стрілянині поблизу нічного клубу "Ельдорадо". У результаті стрільби двоє людей були поранені. 
 
Сьогодні начальник патрульної поліції в Івано-Франківській області Олег Костенко розповів журналістам подробиці резонансного злочину.
 
За словами Костенка, приблизно о 3 ночі патрульні отримали виклик про срільбу поблизу нічного клубу "Ельдорадо". На місце одразу виїхали два екіпажі патрульної поліції, які побачили автомобіль, на якому намагалися втекти стрільці. Їх – 6 осіб – затримали на місці. Зі слів очевидців стало відомо, що інші підозрювані втекли на двох автомобілях. По орієнтуванню їх затримали на вулиці Незалежності.
 
 
Зловмисники опір поліцейським не чинили, лише намагалися втекти. Головний патрульний області спростував інформацію, поширену у соцмережах, що нібито чоловіки під час втечі намагалися відстрілюватися. 
 
У кожному автомобілі була виявлена автоматична та травматична зброя. У затриманих при собі були дозволи на зброю, проте не всю. Чи є дозволи на іншу зброю, з'ясовує слідство.
 
Затримували стрільців 6 екіпажів патрульної поліції. Наразі під вартою перебувають 6 осіб, 5 правоохоронці відпустили, вони проходять у справі як свідки.
 

Щодо порушників відкрито кримінальне провадження за статтею хуліганство. Усі затримані не місцеві. Причини стрільби з'ясовують слідчі.  

За вчинені дії зловмисникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
 
Начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов повідомив, що до стрільби причетні працівники однієї з охоронних фірм Київщини, які розпивали алкогольні напої у нічному клубі. У чоловіків стався конфлікт з іншими відвідувачами. Коли охорона вивела чоловіків із клубу, вони викликали на допомогу колег. Озброївшись мисливською та травматичною зброєю, повернулись у заклад та відкрили стрільбу. Унаслідок стрільби отримали травми двоє чоловіків.
 
Завтра затриманим чоловікам буде обрано запобіжний захід.
 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: