fbpx

У Поляниці відкрили місцеву пожежну охорону

Суспільство 16:05, 27.11, 2018

На Івано-Франківщині у гірському селі Поляниця, яке налічує близько 6 тисяч мешканців, відкрили місцеву пожежну охорону.

Відкриття МПО стало можливим завдяки ініціативі сільського голови Миколи Поляка та підтримці рятувальників і міської влади, повідомляє Управління ДСНС в Івано-Франківській області.

Традиційно під час відкриття декан Яремчанського деканату УГКЦ Богдан Скірчук освятив приміщення пожежного депо, де нестиме службу особовий склад, пожежний автомобіль та побажав рятувальникам Божого благословення в їх благородній справі.  

Начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький вручив сільському голові Подяку Управління ДСНС в області, а членам місцевої пожежної охорони бойовий одяг.

Святкового настрою усім присутнім додав і виступ  дітей – учасників художньої самодіяльності.

Місцева пожежна охорона буде обслуговувати як мешканців села Поляниця, так і виїжджати в довколишні села, що дасть можливість місцевим рятувальникам першими прибувати до місця події та оперативно гасити пожежі і надавати допомогу людям.

Загалом, на сьогодні на Івано-Франківщині функціонує 31 підрозділ МПО, їх кількість збільшується з кожним роком завдяки спільним зусиллям  керівництва Управління ДСНС в області, місцевої влади, органів самоврядування та місцевих громад.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: