fbpx

У прикарпатському видавництві вийшла книга, яка допоможе навчитися писати есе на ЗНО

Суспільство 08:14, 08.03, 2018

Прикарпатське видавництво "Discursus" випустило навчальний посібник Ірини Голоднюк "Есе: бліц-курс" для старшокласників та абітурієнтів.

У посібнику вміщено 17 занять із курсу написання аргументативного есе, більш відомого як власне висловлення формату ЗНО. Теоретичний матеріал, поданий доступно й легко, укладений за принципом маленьких кроків. Практичні заняття включають як письмові вправи, так і тестові завдання. Приклади есе та їх уривків від сучасних українських письменників й інших успішних особистостей допоможуть учню якісно підготуватися до написання висловлення. А яскравий дизайн, узагальнювальні інфографіки, мотиваційні сторінки й міжпредметна інформація зроблять навчання ефективним й необтяжливим, зазначають на сайті видавництва.

Бліц-курс розрахований насамперед на учнів 9-11 класів і може використовуватись як для роботи під час уроку, так і для самонавчання. Запропонований посібник – новітнє явище в сучасній освіті та має на меті розширити усталені погляди на навчання.

Емоції, які охоплюють людей перед написанням власного тексту, кардинально різні: хтось  неймовірно щасливий і насолоджується передчуттям творення ним унікального дива, інший  безрадісно гризе кінчик ручки чи олівця й, дивлячись туманним поглядом на білий аркуш зошита, бачить альтернативні види діяльності, які принесли б йому задоволення, а не відчуття власної бездарності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: