fbpx

У 5-му батальйоні територіальної оборони виявили дев'ять підроблених бронежилетів

Суспільство 13:57, 26.06, 2014

Івано-франківський обласний військовий комісар Ігор Павлюк продемонстрував місцевим ЗМІ бронежилети типу "Корсар М3-4" 4-го класу захисту, придбаних у фірмі "Темп-3000" для військових 5-го батальйону територіальної оборони.

За словами Павлюка, минулого тижня генерал-майор Криштун посприяв в придбанні 50 бронежилетів. 13 червня обласний комісар звернувся до небайдужих людей та поставив завдання військовим районним комісарам зібрати кошти на виготовлення бронежилетів. Таким чином вдалося зібрати майже 357 тис. гривень. Втім, наразі фірма «Темп-3000», яка уклала договір з Міністерством оборони на виготовлення бронежилетів, не встигає виконувати весь обсяг замовлень. 

Зараз на підприємстві перебувають два офіцери з Франківська, які щодня вибивають по 10 бронежилетів для 5-го батальйону територіальної оборони. Крім того, Павлюк повідомив, що наразі неможливо отримати бронежилети у повній комплектації, оскільки на підприємстві-виробнику немає пахової частини.

Він також зазначив, що деякі бронежилети, які люди закупили для батальйону, є підробленими. Наразі виявили дев'ять таких бронежилетів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: