fbpx

У Рогатині відбулись урочисті проводи юнаків до армії

Суспільство 15:20, 09.04, 2015

8 квітня в приміщенні школи мистецтв ім. Бориса Кудрика в Рогатині відбулися урочисті проводи юнаків до лав Української армії, організовані сектором мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації та сектором молоді та спорту райдержадміністрації.

На добру службу в українському війську юнаків поблагословив декан Рогатинської УГКЦ о. Дмитро Бігун, який побажав юнакам здоров’я, мудрості та мужності, передає КУРС з посиланням на прес-службу Рогатинської РДА.

"Незабаром кожен з вас вирушить у військову частину, туди, де кують військову дисципліну, де стають справжніми чоловіками. У ці тривожні та нелегкі часи нашій Батьківщині потрібен захист і надійний тил. Бажаю, щоб у щоденному армійському житті вас оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку", – наголосила у своєму виступі голова райдержадміністрації Надія Цимбаліста.

На добру згадку про урочисті проводи до лав Української армії хлопцям вручено невеличкі пам’ятні подарунки. Вихованці школи мистецтв подарували майбутнім захисникам Вітчизни свої художні тв музичні композиції.

В храмі Різдва Пресвятої Богородиці відправлено молебень за їхнє здоров’я та добру службу у війську.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: