fbpx

У Рожнятівському районі громадськість об'єднається для охорони правопорядку

Суспільство 14:52, 07.02, 2015

На Рожнятівщині створили ініціативну групу з організації діяльності громадських формувань з охорони правопорядку. Її утворили на зустрічі керівництва УМВС України в Івано-Франківській області з представниками місцевих громад та депутатським корпусом району.

Як проінформував присутніх начальник обласного управління внутрішніх справ Микола Семенишин, робота щодо залучення соціально активної частини краян до забезпечення охорони громадського порядку в населених пунктах Рожнятівщини вже розпочата, але потребує значної активізації. Крім того, задля забезпечення спокою та безпеки в регіоні усім небайдужим слід консолідувати зусилля.

Чимало присутніх скористалися можливістю поспілкуватися з керівниками УМВС та безпосередньо отримати відповіді на свої запитання.

Також у зустрічі з рожнятівцями взяли участь заступник начальника Управління – начальник міліції громадської безпеки УМВС в області Василь Віконський та координатор зі взаємодії УМВС в області з громадськими формуваннями Ярослав Манжелей, який, власне, очолюватиме створену в Рожнятові ініціативну групу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: