fbpx

У штабі АТО спростували заяви терористів про обстріл Донецька

Суспільство 09:51, 11.10, 2015

Заяви бойовиків щодо начебто танкового обстрілу 10 жовтня українськими військовими Донецька є відвертою брехнею.

Про це йдеться у заяві прес-центр штабу АТО.

"Подібними заявами ворогуюча сторона намагається приховати власні провокації. Зокрема, у суботу близько 13:00 бойовики відкрили вогонь зі стрілецької зброї у напрямку нашого опорного пункту в районі селища Бердянське, що на Маріупольському напрямку", – заявили у штабі АТО.

При цьому українська сторона підкреслює, що "на відміну від бойовиків, які регулярно здійснюють збройні провокації на лінії зіткнення і чинять перепони у роботі міжнародних спостерігачів місії ОБСЄ, сили АТО в повному обсязі виконують "Мінські домовленості" та є максимально відкритими для роботи представників спостережної місії".

Як відомо, раніше "глава адміністрації" Куйбишевського району Донецька Іван Приходько заявив про обстріл житлового району Донецька, внаслідок якого сталася пожежа у багатоквартирному будинку і є загиблий.

Ватажкі бойовиків звинуватили в обстрілі українську сторону, хоча відомо, що Україна згідно з домовленостями "Мінська" відводить озброєння, танки та міномети під наглядом ОБСЄ від лінії зіткнення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: