fbpx

У Слов’янську перебувають 16 бійців колишнього «Беркуту» з Прикарпаття

Політика 15:12, 01.06, 2014

Бійці колишнього франківського «Беркуту», які зараз перебувають у Слов’янську на чолі з командиром Василем Віконським, залпом із автоматів вшанували побратимів з Прикарпаття.

Під час прощальної панахиди за загиблими під Слов'янськом бійцями родинам героїв висловили співчуття голова облдержадміністрації Андрій Троценко, голова облради Василь Скрипничук, міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус та перший заступник начальника УМВС в області Олександр Вакуленко.

"Всі знали цих бійців як бійців івано-франківського «Беркуту». Звісно, ніхто і ніщо не верне матерям синів, дітям – батьків, дружинам – чоловіків. Тому наш обов’язок завжди підтримувати ці родини, що б не сталося, – сказав Вакуленко. – Я хочу, щоб всі ті, хто зазіхає на свободу і незалежність українського народу, знали, що ми зможемо захистити землю до останньої краплі крові. Вічна пам'ять бійцям "Беркуту" і слава Героям».

Перший заступник начальника УМВС в області зазначив, що зараз безпосередньо у Слов’янську перебувають 16 бійців івано-франківського "Беркуту" на чолі з командиром Василем Віконським.

"Вони хочуть вшанувати пам'ять бійців залпом там, безпосередньо на місці", – оголосив Вакуленко.

Він включив гучний зв'язок, і учасники панахиди почули, як автоматним залпом бійці у Слов'янську попрощалися зі своїми побратимами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: