fbpx

У Снятинському психоневрологічному інтернаті працює "сімейний підряд", – Ульванська

Суспільство 12:35, 23.12, 2014

Директора Снятинського психоневрологічного інтернату Михайла Пасічного звинувачують у працевлаштуванні родичів у цьому закладі.

Про це йшлося на засіданні постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, управління комунальною власністю, розвитку малого і середнього бізнесу.

За ініціативою голови облради Василя Скрипничука, буде створено спеціальну комісію, яка перевірить заклади, щодо керівників яких виникає суспільний резонанс і з тих чи інших причин постають питання про їх звільнення. Одним із таких закладів є Снятинський психоневрологічний інтернат.

"Було звернення від працівника юридичного відділу цього інтернату про те, що там на посадах перебуває фактично сімейний підряд: зять, сват, діти і т. д.",  зазначила заступник директора департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА Ярослава Ульванська.

Попри те, умови для вихованців в цьому інтернаті значно кращі, ніж у подібних закладах. Зауважень та скарг ані від громадських організацій, ні від родин вихованців інтернату не надходило, відомостей про зловживання нема.

За словами голови постійної комісії Юрія Романюка, комісія не вирішує долю того чи іншого керівника, а лише пропонує винесення окремих питань на розгляд сесії. Відтак, комісія підтримала включення питання "Про звіт директора Снятинського психоневрологічного інтернату" у порядок денний сесії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: