fbpx

У Спаській ОТГ відкрили сучасний дитсадок "Сонечко"

Суспільство 21:11, 10.01, 2019

Сьогодні у селі Спас об'єднаної територіальної громади Рожнятівського району відкрили приміщення дошкільного навчального закладу "Сонечко".

Як зазначив голова Спаської ОТГ Микола Медвідь, інвестиційним проектом було передбачено реконструкцію колишнього приміщення дільничної лікарні під дитячий садок на 75 місць.

У цьому дитячому садку дошкільну освіту будуть здобувати діти з сусідніх сіл Підсухи і Погорілець, а також інших населених пунктів об’єднаної територіальної громади. 

"Починаючи з 2015 року нам на Прикарпатті вдалося побудувати та відновити роботу 58 дитячих садочків і створити більш як 3700 місць для дітей дошкільного віку, – сказав на урочистостях голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук.  Сьогодні перед владою стоїть завдання щодо продовження розширення мережі таких закладів, у яких умови перебування дітей були би справді хорошими. Слід відзначити, що завдяки створенню вами об’єднаної територіальної громади садок у селі Спас потрапив до списку першочергових об’єктів, на які було виділено фінансування з державного бюджету".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: