fbpx

У справі "стоматолога-різника" новий суддя

Суспільство 11:07, 05.06, 2015

В Івано-Франківському міському суді розпочалося чергове слухання у справі підозрюваного у жорстокому вбивстві двох людей Ігоря Вуйціва та його співучасниці Юлії Бойко.

Як повідомляв КУРС, справу стоматолога-різника вели три судді: В. Попович, І. Болюк і Н. Деркач. Однак Володимира Поповича мобілізували, а усі його справи перейшли до інших суддівВідтепер справу Вуйціва розглядатиме суддя Іванна Ковалюк.

Проте розгляд справи сьогодні не відбувся через відсутність одного з адвокатів. За його копотанням суддя переніс розгляд на 17 червня.

Нагадаємо, франківець Ігор Вуйців, якого судять за жорстоке подвійне вбивство із розчленуванням тіл убитих, звинувачується у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 ККУ. "Стоматолог-"різник", як прозвали чоловіка у Франківську, був затриманий у листопаді минулого року і знаходиться в СІЗО.

Співмешканку "стоматолога-різника" звинувачують за двома статтями Кримінального кодексу – ч. 1 ст. 396 і ч. 1 ст. 310. Вона знаходиться під домашнім арештом.

Досудове слідство встановило, що 7 вересня 2014 року, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підозрюваний позбавив життя свою першу жертву. Розчленоване тіло злочинець сховав у дворі на вулиці Вовчинецькій. 

Наступне вбивство підозрюваний вчинив 4 жовтня 2014 року, теж у стані алкогольного сп’яніння. З тілом жертви вчинив так само  розчленував і сховав у дворі.

Його співмешканка, за попередньою інформацією, допомагала виносити розчленовані тіла.

Злочин, у вчиненні якого підозрюється 29-річний іванофранківець, вчинений проти життя та здоров’я особи та відноситься до категорії особливо тяжких злочинів, відтак передбачає позбавлення волі від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: