fbpx

У справі загибелі туристів на Верховинщині затримали підприємця, який організовував рафтинг-тур

Суспільство 11:04, 07.05, 2019

У Коломиї затримали 52-річного Керівника ГО "Федерація рафтингу Прикарпаття", який організовував рафтинг-тур для туристів з Білорусі.

Нагадаємо, 6 травня у селі Красник Верховинського району вантажний автомобіль ГАЗ-66, який перевозив туристів-рафтерів з Білорусі, перекинувся у річку Чорний Черемош з висоти близько 40 метрів. В аварії загинули дві жінки і чоловік, кілька осіб потрапили в лікарню з травмами. Водій вантажівки був у стані алкогольного сп'яніння. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 

Прес-служба обласної прокуратури повідомляє, що, крім цього, в порядку ст. 208 КПК України затримано підприємця, який надавав послуги рафтинг-турів. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 287 ("Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації") КК України, та забезпечення заходів кримінального провадження.

У прес-службі Нацполіції Івано-Франківщини повідомили, що затримано 52-річного Керівника ГО "Федерація рафтингу Прикарпаття". Затримання відбулося у Коломиї.

За інформацією аналітичної системи YOUCONTROL, громадська організація зареєстрована у Коломиї. Її керівник Кавацюк Віктор Васильович.  

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: