fbpx

У "Синьогору" на відпочинок приїхав перший заїзд ветеранів АТО. РОЗКЛАД НА ЛІТО

Суспільство 19:12, 26.06, 2018

Цього року державний відпочинковий комплекс "Синьогора", що біля президентської резиденції в селі Гута Богородчанського району, впродовж всього літа прийматиме учасників АТО з родинами. Першими на релакс заїхали ветерани з Тисмениччини.

Шість сімей (19 осіб) учасників АТО із Тисменицького району вирушили на відпочинок у державний комплекс "Синьогора".
 

Сім’ї безкоштовно проживатимуть в одно- і двокімнатних номерах центрального корпусу комплексу, будуть забезпечені триразовим харчуванням, матимуть можливість скористатися сауною, тренажерною залою, розважатися, граючи у більярд, пінг-понг, а також ходити у гори.

Тисменицька РДА подбала про безкоштовне перевезення сімей учасників АТО до місця відпочинку. 

Наступні заїзди для учасників АТО з Тисменицького району орієнтовно відбудуться з 11 липня по 13 липня та з 20 серпня по 22 серпня 2018 року.

Міська асоціація учасників АТО оприлюднила розклад заїздів на відпочинок в "Синьогору" для ветеранів з родинами – по районах. 

"Розпочинаємо заїзди на сімейний відпочинок в державній резиденції "Синьогора" для учасників АТО. Протягом літа бійці з Івано-Франківська та області мають можливість спільно із сім'єю провести чудовий відпочинок у мальовничих горах. Проживання, харчування, спортивний зал, сауна, гірська річка – все у вашому розпорядженні..! Безкоштовно на три дні. Просимо вас звернутись у місцевий відділ соцполітики і оформити заявку", – пояснили в асоціації.

Дивіться розклад на фото до новини. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: