fbpx

У Тлумачі троє юнаків вкрали в пенсіонера металобрухт і продали

Суспільство 17:29, 13.12, 2017

Нещодавно до Тлумацького відділення поліції звернувся 79-річний пенсіонер. Чоловік повідомив про те, що з його господарства невідомі особи вкрали металобрухт вагою близько 100 кг.

Правоохоронці встановили осіб, причетних до вказаного злочину. Ними виявились 21, 23 та 26-річні жителі району, двоє з яких раніше судимі за аналогічні злочини.

Як з’ясувалося, зловмисники у вечірній час безперешкодно зайшли на подвір’я потерпілого, скориставшись тим, що навкруги нікого не було, й вчинили крадіжку. Після чого наступного ж дня крадене здали до пункту прийому металобрухту, а виручені кошти витратили на власні потреби.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Згідно із санкцією статті молодим людям загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: