fbpx

У трьох освітніх закладах Івано-Франківська педагогічні колективи зустрілися з претендентами на посади директорів

Суспільство 19:17, 25.09, 2018

У молодшій школі ім. Софії Русової та в загальноосвітній школі №14 відбулися зустрічі з кандидатами на посади директорів. Також нового керівника оберуть і в навчально-реабілітаційному центрі.

Нагадаємо, що у червні Івано-Франківська міська рада прийняла рішення про реформування окремих закладів освіти. Зокрема, школу-садок імені Софії Русової реорганізовано в молодшу школу, а ЗШ №13 об'єднано з вечірньою школою №14. Зараз триває процедура конкурсу з призначення нових директорів закладів.

У рамках конкурсу надали можливість самим колективам закладів поспілкуватися із претендентами на посади їх керівників і поставити питання щодо подальшої роботи. Кожний із кандидатів мав змогу розповісти про себе та своє бачення для розвитку закладу, передає прес-служба міської ради.

Секретар міської ради Оксана Савчук як голова комісії зазначила, що така практика в місті є новою і основна її мета зробити конкурс максимально прозорим. Директор департаменту освіти Ігор Максимчук закликав колективи до активного діалогу, адже міська влада є відкритою до кожного освітянина.

Наступним етапом конкурсу буде презентація кандидатами власних проектів перспективного розвитку навчального закладу, а сьогоднішній діалог стане основою для прийняття рішення про призначення нових керівників.

"Часто ми чуємо, що всі прагнемо змін, але чомусь чекаємо, що ці зміни зробить за нас хтось інший. Проте зараз саме той час, коли кожен із нас повинен робити зміни на своєму рівні. Так ми змінимо країну!" – запевняє секретар міської ради Оксана Савчук.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: