fbpx

Невідомі в балаклавах кинули димову шашку під "Urban Space" та намагалися зірвати дискусію "Футбол для всіх"

Суспільство 16:25, 10.02, 2018

Під час дискусії у рамках кампанії "Футбол проти гомофобії", яка проходила у громадському ресторані "Urban Space 100", невідомі кинули під заклад димову шашку. Також до закладу зайшли кілька молодиків у балаклавах, які лаялися на організаторів дискусії.

Відео інциденту опублікував працівник Муніципальної варти Andrzej Kijowski в оперативному чаті AutoLife IF у Телеграмі.

"Невідомі кинули горючу шашку в знак протесту проти акції "Футбол проти гомофобії". Першим прибув, погасив підручними засобами", – написав вартовий.

Відомо, що сьогодні в громадському ресторані "Urban Space 100" о 14.00 благодійна фундація "Ліга Толерантності" організувала панельну дискусію на тему "Футбол для всіх".

"Соціальний вплив футболу можна використовувати як для залучення до здорового спосібу життя, так і для вирішення гострих соціальних проблем, таких як гендерна нерівність, расизм, булінг, віддаленість інфраструктури, мова ворожнечі, насильницька радикалізація. Панельна дискусія сприятиме поширенню сталих практих позитивних змін та забезпеченню безпеки людського різноманіття",  анонсували захід організатори.

Захід проходив за підтримки ФАРЄ у рамках Місяця Дії кампанії "Футбол проти гомофобії".

У прес-службі патрульної поліції КУРСу повідомили, що отримали виклик про димову шашку, яку невідомі кинули поблизу громадського ресторану. Також відомо, що у закладі було кілька молодих людей у масках, які конфліктували з організаторами. Наразі в ресторані все спокійно. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: