fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • У центрі Івано-Франківська Діди Морози закликали не купувати смаколики фабрики, яка належить президенту. ВІДЕО

У центрі Івано-Франківська Діди Морози закликали не купувати смаколики фабрики, яка належить президенту. ВІДЕО

Політика 17:41, 15.12, 2017

Новорічні свята – без Рошену! Діди Морози вийшли на вулиці Івано-Франківська, аби нагадати людям про невиконані передвиборчі обіцянки президента. А відтак закликати місцевих мешканців не купувати солодощі Порошенка.

"Жодного військового заводу не побудовано, один відреставрований. Проте відкрилось 300 магазинів "Рошену" за три з половиною роки війни. Ну як з таким миритися?! Кожен день гинуть люди, яким він обіцяв за два тижні закінчити війну. А цього, на жаль, не відбувається", – говорить один з Дідів Морозів-учасників акції.

І як виявилось чимало іванофранківців, так само, як і Діди Морози, готові відмовитися від цукерок "Рошен".  

"Я підтримую, я теж не буду купляти. Я би взагалі його гнала в шию. Він вже довів нас до ручки. От купиш лікарства – і голодний сиди. Скоро свята, ти йдеш на базар і не знаєш, що купити. Сам багатіє, а люди все бідніють",  говорить Ольга, мешканка нашого міста. 

Іванофранківець Олег каже, що не підтримує президента, бо він не дотримується свого слова: 
"Порошенко не продав свій завод. Товари "Рошену" заполонили усі крамниці, і люди купляють. Але я би згодний був не купувати, по крайній мірі обмежити себе солодощами від президента". 

"Я теж сьогодні хочу, як і Порошенко, добре їсти, файно спати, але не маю таких грошей, як він",  додає пані Наталія. 

Таку театралізовану акцію для місцевих мешканців організували активісти обласної організації партії "РУХ НОВИХ СИЛ". Кажуть, своє невдоволення люди мають продемонструвати не лише на вулицях міста, а й у столиці нашої країни.

"І ми сьогодні також закликаємо 17 грудня приїхати до Києва і висловити своє невдоволення діям влади, силовим структурам. І сьогодні людей на вулиці виводять не лідери, не політики, а загальне невдоволення українського суспільства. Якщо влада думає, що революція може бути раз на десять років, то ні. Насправді вона може бути набагато частіше. Але ми цього не хочемо. Ми хочемо в мирний спосіб змінити владу, змінити правила гри в нашій політиці, змінити систему",  каже координатор партії "РУХ НОВИХ СИЛ" в Івано-Франківській області Тетяна Пришляк. 

Тож, окрім закликів "Новорічні свята – без Рошену",  активісти партії "РУХ НОВИХ СИЛ" збирали підписи за імпічмент президента. А насамкінець акції Діди Морози гуртом поклали порожню подарункову коробку під головну новорічну ялинку. Кажуть, для того, аби цей пакунок нагадував місцевим мешканцям про невиконані обіцянки президента.

На правах реклами 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: