fbpx

У центрі Івано-Франківська відкриється експозиція робіт учасників конкурсу "Child-friendly public space"

Суспільство 10:59, 19.05, 2015

Презентація робіт учасників міжнародного архітектурного конкурсу "Child-friendly public space" відбудеться у Міжнародний день захисту дітей, 1 червня 2015-го року, на площі А. Міцкевича.

Про це повідомляють організатори конкурсу у соцмережі.

Експозиція триватиме один місяць (1.06.2015–1.07.2015 – з Міжнародного дня захисту дітей до Дня архітектури України).

Організатори очікують, що аудиторія, яка буде осягнута цим конкурсом через відвідування експозиції, складатиме від 20 до 50 тис. людей (в тому числі, молоді батьки), а також через публікації в ЗМІ та у соціальних мережах – 100 тис. людей.

"Ми шукаємо партнерів з відповідним рівнем соціальної відповідальності та схожим із нашим баченням Міста, дружнього до дитини. Пропонуємо долучитись до формування призового фонду. Ці кошти підуть на виплату премій переможцям, яких обере журі. Підтримавши цей проект, ви допоможете Івано-Франківську отримати якісні проекти громадських просторів, дружніх до дітей. Для отримання партнерської пропозиції пишіть на info@child-friendly.org",  повідомляють організатори.

За допомогою комп'ютерних технологій активісти візуалізували, як виглядатиме виставка у Франківську, проте конкурсні роботи приховали з допомогою пікселізації до закінчення сесії журі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: