fbpx

У Тисмениці пожежники через порушення закрили протитуберкульозний диспансер

Суспільство 13:54, 23.02, 2018

Медики просять в обласної ради грошей на усунення недоліків та встановлення протипожежної сигналізації.

Рішенням Івано-Франківського окружного адміністративного суду від грудня 2017 року призупинено роботу Тисменицького протитуберкульозного диспансеру.

Роботу закладу призупинено через виявлені працівниками ДСНС порушення пожежної безпеки. 

Про це під час засідання депутатської комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики повідомив голова комісії Манолій Піцуряк

Він зачитав лист від головного лікаря Тисменицького протитуберкульозного диспансеру Валерія Остапова, який просить виділити кошти з обласного бюджету на усунення виявлених недоліків та сприяти у відновленні роботи закладу. 

Депутатів обласної ради просять виділити 71 тисячу гривень на усунення недоліків та 157 тисяч гривень для встановлення в закладі протипожежної сигналізації.

"Нам треба вирішити це питання і дати можливість Тисменицькому протитуберкульозному диспансеру нормально функціонувати. Головне, щоб питання рухалося і ДСНС бачила, що ми реагуємо на ці питання, і йшла нам на поступки", – сказав голова комісії Манолій Піцуряк.

За словами Валерія Остапова, останній припис від ДСНС заклад отримав 27 листопада, а на 6 грудня було призначено суд. Пізніше рішення окружного адмінсуду підтвердив апеляційний суд Львівської області.

За пропозицією Манолія Піцуряка комісія прийняла рішення доручити департаментам охорони здоров’я та фінансів ОДА негайно вишукати кошти в сумі 230 тисяч гривень Тисменицькому протитуберкульозному диспансеру для забезпечення виконання рішення суду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: