fbpx

У Тисменицькому районі планують укріпити береги Ворони

Суспільство 12:40, 15.07, 2015

Підходить до завершення перший етап берегоукріплення Ворони – виготовлення проектно-кошторисної документації, без якої роботи не розпочнуться.

На замовлення Тисменицької районної державної адміністрації приватне підприємство "Інтенсив-сервіс" виготовило технічний звіт щодо об’єкта "Інженерно-геодезичні роботи по регулюванню річки Ворона на території Підлузької, Підпечерівської сільських рад та Тисменицької міської ради Івано-Франківської області", кошторисна вартість якого складає 40 тисяч гривень. Кошти за проект районна державна адміністрація вже оплатила. Про це проінформував голова Тисменицької РДА Іван Семанюк

Відтак в ході наради директор комунального підприємства "Капітальне будівництво" Тихон Середюк отримав доручення до 17 липня 2015 року отримати від ПП "Рівнегідропроект" оцінку впливу на навколишнє середовище, техніко-економічне обґрунтування щодо розчищення русла р. Ворона у населених пунктах Підлужжя, Підпечери, Тисмениця, а також направити її в обласне управління водного господарства на отримання експертного висновку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: