fbpx

У Верховині шість учасників АТО отримали матеріальну допомогу від РДА

Суспільство 18:35, 11.04, 2016

11 квітня 2016 року під головуванням першого заступника голови районної державної адміністрації Ярослава Скуматчука проведено четверте у 2016 році засідання комісії з надання матеріальної допомоги учасникам та сім’ям військовослужбовців, працівникам правоохоронних органів та членів добровольчих загонів, які беруть участь в антитерористичній операції в східних областях України.

За її підсумками 6 учасникам антитерористичної операції та членам їх сімей будуть виплачені одноразові грошові допомоги для покращення матеріально-побутових умов проживання (в тому числі на оплату житлово-комунальних послуг) на загальну суму 14000 грн.

Як повідомляє управління праці та соціального захисту населення РДА, рішенням сесії районної ради від 24.12.2015 р. затверджено районну програму підтримки учасників бойових дій, осіб, які перебувають чи перебували у складі добровольчих формувань, що утворилися для захисту незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, та інших громадян, які залучалися і брали безпосередню участь в антитерористичній операції в районах її проведення на 2016 рік із загальним фінансуванням 250 000 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: