fbpx

У Верховині відкрили кімнату-музей "Єдина Україна" (ФОТО)

Культура 10:58, 27.03, 2015

Сто прапорів України із побажаннями жителів різних міст нашої держави, десятки книжок, картин та інших патріотичних атрибутів відтепер можна переглянути у Музеї-кімнаті "Єдина Україна", що відкрився днями на базі історико-краєзнавчого музею "Гуцульщина" в місті Верховина.

Як повідомляв КУРС, впродовж трьох місяців їх зібрала киянка Катерина Валевська спільно зі своїми однодумцями в рамках Великої Української Ходи.

"Сьогодні текли сльози самі по собі, – розповідає пані Катерина відразу після відкриття музейної кімнати. Текли від щастя і від спогадів… Текли від тих труднощів, що Бог послав мене в цю Ходу, що дав сил і терпіння все це пройти, подолати… І в результаті дав змогу сьогодні відкрити музей у Верховині. Я щаслива від всіх слів подяк людей, від людей України, від справжніх українців. Музей на честь Небесної Сотні та Героїв АТО відкритий", – розповіла Катерина Валевська.

Жінка зазначила, що музейними експонатами стали всі подарунки, які їй дарували протягом Всеукраїнської акції, і всі сто прапорів Єдності, інформує сайт м. Верховина.

   

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: