fbpx

У Відні відбудеться щорічний Український бал

Культура 21:13, 16.02, 2018

У суботу, 17 лютого, у Відні відбудеться щорічний благодійний Український бал. Уже вчетверте його організовує Товариство української молоді в Австрії (TUMA).

Про це повідомляє VIDIA.

"Благодійний бал має на меті познайомити австрійців та іноземців з українською культурою. Тому на балу будуть виступати українські оперні зірки, звучатимуть українські пісні у симфонічному аранжуванні, а ведуча буде в сукнях-вишиванках від Студії Полонець", – розповіла співорганізатор балу Лідія Акришора.

На гостей вечора чекають: виступ українських зірок опери Ольги Пасічник, солістки Польської Королівської Опери, та Назара Тацишина, соліста Львівської національної філармонії; європейські та латиноамериканські танці; українські пісні у класичному виконанні; показовий номер від чемпіонів Австрії зі спортивно-бальних танців 2016 – Костянтина та Надії Панченків; майстер-класи для гостей: кадриль, сальса та руеда; виступ артиста балету Сергія Головіна з українським гопаком, а також музичний супровід від Dj Peter Ambryk.

Крім того, запланований благодійний аукціон, всі зібрані кошти від якого будуть використані для потреб сирітських будинків в Чернівецькій та Луганській областях.

"В цей вечір традиційний віденський бал переплететься з українським шармом, що зробить ваш вечір розкішно незабутнім. Пишний палац в стилі бароко ще у XVIII столітті сколихував Відень грандіозними музичними подіями. Його стіни чули гру геніальних Моцарта та Гайдна. 17 лютого Palais Auersperg вкотре відкриє двері для сотні гостей, щоб провести незабутню ніч, сповнену музики, танцю, вишуканості та традицій!" – йдеться в анонсі організаторів.

Детальніша інформація – на сайті заходу.

Товариство української молоді в Австрії (ТУМА) – громадська, молодіжна, неполітична та позаконфесійна організація, заснована небайдужими українцями у Відні у 2010 році. Метою товариства є об’єднання української громади за межами Батьківщини, інформаційна підтримка українців у Австрії, реалізація проектів у сферах освіти та культури, допомога в інтеграції українців у європейське суспільство, а також організація благодійних акцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: