fbpx

У Вигодському лісгоспі до нового року зрубають чотири тисячі ялинок

Суспільство 16:51, 10.12, 2015

ДП "Вигодське ЛГ" активно займається заготівлею новорічних ялинок. В цей сезон планують зрубати близько 4000 дерев, включаючи одну шестиметрову ялинку для Вигодської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

"Напередодні Нового року та Різдвяних свят ДП "Вигодський лісгосп" пропонує для реалізації новорічні ялинки від рубок на трасах магістральних газопроводів, з розрубки траси лісових доріг та з плантацій новорічних ялинок за погодженням з обласним управлінням лісового та мисливського господарства", – йдеться у  повідомленні лісгоспу на сторінці у Фейсбук.

Виписку ялинок проводять у відділі збуту лісгоспу за цінами: довжиною до 2,0 м – 45 грн, від 2 до 3 м  50 грн, довжиною більше 3,0 м  з надбавкою 50 грн за 1,0 пог. м.

Для оформлення договору-купівлі новорічної ялинки громадянам необхідно пред'явити паспортні дані та ідентифікаційний код, а представникам організацій  доручення.

Документами на право перевезення купленого товару для оптових покупців є договір і товарно-транспортна накладна, а також новорічна ялинка повинна мати бирку, яка прикріплена до стовбура на висоті другої або третьої гілки від місця зрізу. Для роздрібної торгівлі  повинна бути розрахункова квитанція і бирка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: