fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • У Ямницькій ОТГ – виборчий скандал: пенсіонерка звинувачує комісію у фальшуванні результату на користь атовця

У Ямницькій ОТГ – виборчий скандал: пенсіонерка звинувачує комісію у фальшуванні результату на користь атовця

Політика 18:50, 01.11, 2017

Два кандидати до ради Ямницької ОТГ набрали однакову кількість голосів. Дільнична виборча комісія оголосила перевибори в цьому окрузі. Однак один з кандидатів не погодився з висновком – звинувачує комісію у фальшуванні результатів.

Нагадаємо, головою Ямницької об’єднаної територіальної громади став голова Тисменицької райради Роман КрутийА от раду ОТГ так і не обрали.

На 19 окрузі дільниці № 260783 безпартійна пенсіонерка Мирослава Бялюк набрала 60 голосів. А голова ГО "Ямницька спілка учасників бойових дій та АТО" Володимир Рега – 59.

Вважаючи себе переможцем, Бялюк покинула дільницю. А після цього одна із членів комісії повідомила, що бачила на одному із бюлетнів дві позначки, інформує ГК.

Члени ДВК передивилися бюлетені і справді знайшли на одному з них дві відмітки.

1

Так комісія визнала бюлетень недійсним. У протоколі записали, що обидва кандидати мають по 59 голосів. А отже, будуть призначені перевибори.

Як повідомили КУРСу в ДВК, Бялюк категорично не погодилася із таким висновком комісії. Кандидат до ради звинувачує ДВК у фальшуванні результатів.

Завтра кандидати в депутати та дільнична виборча комісія проведуть спільне засідання, щоби з’ясувати справедливість претензій. На засідання запрошують журналістів. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: