fbpx

У Єзуполі відкрили пункт постійного базування екстреної медичної допомоги. ФОТО

Суспільство 11:40, 26.10, 2018

Нова станція дозволить забезпечити своєчасне надання невідкладної медичної допомоги населенню, що мешкає у цій частині Тисменицького району.

Заклад максимально забезпечений якісним наданням медичних послуг, а також має стовідсоткову наявність необхідних медикаментів. Відкриття пункту зменшить час доїзду швидкої допомоги з моменту виклику, переконані представники влади району, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

На створення пункту постійного базування “Єзупіль” з бюджету району було виділено 542 тисячі гривень, селищна рада на функціонування закладу виділила 49 тисяч гривень.  

“Кожен знає, що на медицині та школі тримається вся Україна, – говорить начальник відділу ДОЗ. – Бо немає села, не буде ніякої об’єднаної територіальної громади, де нема школи і належної медичної допомоги. Це наше майбутнє. Тому сьогодні хочу щиро привітати усіх мешканців цього села та наближених сіл, медичний персонал із відкриттям пункту постійного базування бригади екстреної допомоги. Адже це наслідок старання і праці багатьох людей”, – зазначила начальник відділу медицини катастроф, мобілізаційної роботи та спеціальних питань департаменту охорони здоров’я Лідія Сенюта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: