fbpx

Учасник проекту "Нові лідери" Андрій Стандіо буде балотуватися на голову Долинської ОТГ

Суспільство 12:31, 18.05, 2019

Учасник Революції Гідності, доброволець "Айдару" з Долини Андрій Стандіо змагається за перемогу у національному телепроекті “Нові лідери” й збирається втілювати представлену програму на посаді голови Долинської ОТГ.

На телепроект Андрій Стандіо пішов з пропозиціями, як підняти економіку Долинщини передовсім через розвиток туризму й інфраструктури.

“Почавши з прикарпатського регіону, створити сталу модель розвиток туризму, яку можна буде реплікувати в інших регіонах України, котрі мають туристичний потенціал”, – таку амбітну мету ставить перед собою Андрій Стандіо.

“Наш регіон має потенціал для розвитку туризму. Але там, де немає дороги, неможливо розвивати справу”, – каже Андрій.

На його переконання, починати змінювати ситуацію слід саме з ремонту доріг в районі. Відтак модернізувати туристичні об’єкти: “Карпатський трамвай” та Центр Вигодської вузькоколійки, гірськолижний курорт у Вишкові та “Скелі Довбуша” на Болехівщині. Занедбаний Долинський сільзавод варто перетворити на сучасний бальнеологічний SPA комплекс.

Необхідними умовами для розвитку туризму в регіоні, вважає Стандіо, має стати створення логістичного офісу, туристичний кластеру, розробка візуального стилю та маркетингової стратегії для регіону.

Ознайомитися з програмою Андрія Стандіо та проголосувати за нього можна  тут>>>.

Щоб втілювати свою програму, Андрій Стандіо збирається на посаду голови Долинської об’єднаної громади. “Так, я йду на вибори. Я готовий робити зміни. Але я готовий це робити з командою молодих прогресивних людей. І прошу вашої підтримки”, – підтвердив наміри Стандіо у коментарі для КУРСу.

Як повідомляв КУРС, ЦВК призначила перші вибори депутатів і голови Долинської ОТГ на 30 червня 2019 року. Долинська міська рада проголосувала за створення ОТГ 23 листопада 2018 року.
Довідка:

Проект “Нові лідери” є громадською ініціативою, що реалізується у мультимедійному форматі (у мережі Інтернет та в ефірі телевізійного каналу ICTV). Учасники мають переконати телеглядачів та експертів, що вони “здатні змінити країну”. Переможець отримає мільйон гривень, гроші мають допомогти йому реалізувати заплановане.

15 травня стартувало голосування за ТОП-50 нових лідерів. Відбір учасників триватиме лише 8 днів – до 23 травня включно.

Половину, 25 лідерів, оберуть на сайті інтернет-виборці, другу половину – відбірковий комітет.

Окрім Стандіо, у проекті “Нові лідери” цього року беруть участь ще четверо прикарпатців: Назарій Тодорів, Іван Вережак, Микола Мединський та Надія Винович.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: