fbpx

Учасники АТО Франківська закликали патріотів міста підтримати протест ветеранів

Суспільство 10:16, 10.05, 2016

Франківські атовці вийшли на протест до міської ради Івано-Франківська.

"Просимо всіх патріотів нашого міста прийти та підтримати протест учасників АТО проти бездіяльності міської влади та абсолютного ігнорування соціальних проблем громади міста та ветеранів АТО. Ми заслужили право мати владу, яка працює для людей!" – звернувся до спільноти у Фейсбук голова "Обласної спілки учасників АТО" Андрій Долик. 

Сьогодні зранку учасники АТО прийшли до мера Франківська зі смітниками і шинами. ФОТОФАКТ

Також Андрій Долик та Василь Андріїв, голова Спілки добровольців, поширили звернення від імені всіх ветеранських організацій учасників АТО у місті і області.

Звернення

Ми, учасники АТО, дуже стурбовані ситуацією в м. Івано-Франківську, яка виникла внаслідок бездіяльності мера-"псевдопатріота" Марцінківа Руслана Романовича, що повністю ігнорує потреби учасників АТО.

Його бездіяльність і повне ігнорування потреб наших побратимів, які неодноразово доказали відданість нашій державі, переходить усі дозволені межі! 

Враховуючи те, що в країні війна, його дії та вчинки (халатне ставлення до потреб Громади міста, лобіювання земельних наділів на користь своєї політпартії та наближених осіб, "розпилювання" міського бюджету і т. д.) виливаються у загрозу конфлікту в м. Івано-Франківську, створюють величезну соціальну напругу, негативно настроюючи учасників АТО та громаду міста проти діючої влади загалом, знищують кредит довіри до патріотів, які перебувають при владі та не мають змоги допомогти учасникам АТО через халатність та блокування мером Марцінківим всіх питань, ініціатив, проектів спілок, організацій, об’єднань ветеранів АТО та волонтерських груп, що стосуються невирішених проблем учасників АТО та громади міста.

В разі подальшої бездіяльності та невиконання вимог, викладених в меморандумі, ми будемо змушені висловити недовіру п. Марцінківу Р. Р. та вимагати скласти повноваження міського голови м. Івано-Франківська.

Просимо всіх небайдужих патріотів підтримати нас в намаганні відновити соціальну справедливість в дотриманні законних прав жителів міста та учасників АТО.

Читайте також: "Є люди, готові знести голову", – учасники АТО попередили мера Франківська, що переходять від слів до дій

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: