fbpx

Учасники проекту "Молодь і влада" відвідали Тисменицьку райдержадміністрацію

Суспільство 17:11, 08.12, 2014

Наприкінці минулого тижня відбулася поїздка учасників проекту "Молодь і влада" до міста Тисмениця.

Під час поїздки відбувся практичний семінар стажерів на базі Тисменицької райдержадміністрації, де відбулася зустріч із керівником апарату РДА Татарином Ярославом, начальником відділу розвитку основних видів економічної діяльності управління економіки РДА Петруняк Тетяною, начальником відділу у справах молоді та спорту Дзудзилом Василем, а також іншими представниками РДА, повідомили КУРСу в МВК.

Вони розповіли про історію створення Тисменицького району, структуру РДА, соціально-економічний розвиток району, ознайомили з роботою у сферах промисловості, культури, медицини, спорту, а також  відповідали на запитання гостей.

На семінарі учасники змогли переглянути мультимедійну презентацію про район, а також стажерів в майбутньому запросили обов’язково відвідати духовні місця, якими славиться Тисменицький район – Погоню та Духову криницю.

Тисмениця славиться своїми хутряними виробами не лише в Україні, але і за межами, учасники проекту не змогли не відвідати підприємство "Тикеферлюкс", яке було створено 24 січня 1989 р. Як і в далекі часи, більша частина тисменичан задіяна в кушнірській сфері. Учасники проекту змогли ознайомитись із роботою підприємства, починаючи від обробки і вичинки сировини, і до кінцевого процесу – пошиву готового виробу.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: