fbpx

Команда ЗОШ № 10 виборола суперкубок НФК "Ураган". ФОТО

Спорт 12:18, 08.11, 2016

7 листопада масштабний соціальний проект "Шкільний турнір з футзалу" повернувся на терени Прикарпаття. Це вже шості за ліком змагання, які цьогоріч пройдуть не тільки під патронатом НФК "Ураган", а й міського голови.

Дитячий турнір, який щороку здійснює шкільні мрії, у сезоні 2016/2017 подарує ще більше шансів на омріяну перемогу – в рамках "Золотої", "Срібної" та "Бронзової" ліг юні спортсмени виборюватимуть 80 000, 25 000 та 15 000 призових. До речі, за втішний "бронзовий" трофей футзалісти змагатимуться під патронатом багаторічного партнера – "Укрексімбанку", пише КУРС з посиланням на прес-службу НФК "Ураган".

У нестримний вир боротьби порине 29 загальноосвітніх шкіл міста. Розпочався турнір урочистим відкриттям та представленням учасників, які й змагатимуться один з одним впродовж всього навчального року. 

Привітав усіх присутніх головний ініціатор змагань  Президент НФК "Ураган" Олександр Бубен, який побажав дітям успіху та перемог. Надзвичайно приємно, що вітали юних та завзятих спортсменів начальник управління спорту Івано-Франківської ОДА Орест Оклієвич, директор департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігор Смаль.

Відкриття турніру було по-справжньому яскравим та феєричним, адже подарувало ще й видовищний матч за Суперкубок. На спортивному майданчику зустрілися фіналісти сезону 2015/2016: чинний чемпіон ЗШ №10 та фіналіст турніру СШ №1. Боротьба була справді шаленою та відчайдушною, втім, титулована ЗШ №10 довела свою перевагу, і з рахунком 7:3 виборола перемогу. Приємним подарунком для команд-учасниць Суперкубку стали не тільки дипломи та медалі, а й подарункові сертифікати від партнера – мережі швидкого харчування "Chicken Hut".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: