fbpx

Українець Богдан Юсипчук став найкрасивішим чоловіком у світі

Стиль життя 09:36, 11.05, 2018

Актор театру і кіно Богдан Юсипчук був визнаний найгарнішим чоловіком на світовому конкурсі Mister Sea World 2018.

Про це Юсипчук повідомив на своїй сторінці у Facebook, пише "Репортер".

"Мама. Тато. Спасибі, що подарували мені життя. Люблю вас. Я тут п’ять хвилин тому світовий конкурс виграв", – написав він і прикріпив відео з конкурсу.

Цікаво, що у 2014 році хлопець завоював титул "Містер Україна 2014". У тому ж році у Великобританії на міжнародному конкурсі серед чоловіків "Mr World" отримав титул "Містер Конгеніальність" і посів третє місце у змаганнях з екстремального спорту.

Довідково:

Богдан народився 5 липня 1988 року в Києві у сім’ї художників. Дитинство провів у місті Косів.

Отримавши неповну середню освіту, поступив до коледжу Косівського державного інституту прикладного та декоративного мистецтва на відділ розпису, який закінчив з червоним дипломом.

У 2008 році вступає до Київського національного університету театру, кіно і телебачення на спеціальність актора театру та кіно.

Перша епізодична роль була у документальному фільмі "УПА 46", пізніше у серіалі "Практична магія" у 2007 році, після цього його запросили зіграти міліціонера у знаменитий телесеріал "Повернення Мухтара-4". Через три роки Богдан зіграв невелику роль у серіалі "Ловись, рибко, велика і маленька" та роль Руслана у "Поверненні Мухтара-6".

У 2011 році Богдан Юсипчук отримав дві ролі — у "Гранатовому браслеті" та в "Поверненні Мухтара-7", де зіграв охоронця супермаркету. Цього ж року молодому українському акторові дісталась перша велика роль: він зіграв Федора у фільмі жахів "Синевир". Після цього його запрошують у ще одну подібну стрічку під назвою "Тіні незабутих предків", яка вийшла в широкий прокат на території України в листопаді 2013 року.

У 2014 році виборов титул "Містер Україна 2014". У тому ж році в Торбеї у Великій Британії на міжнародному конкурсі серед чоловіків "Mr World" (Містер світу) отримав титул "Містер Конгеніальність" і здобув третє місце у змаганнях з екстремального спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: