fbpx

"Українська академія лідерства" шукає активних франківців 16-20 років

Суспільство 18:55, 03.06, 2019

Молодь Івано-Франківська запрошують подаватися на програму Української академії лідерства.

7 червня о 18.00 годині в Urban Space 100 проведуть інтерактивну презентацію Української академії лідерства з відео та цікавими завданнями для молодих людей віком 16-20 років, а також їхніх батьків, родичів чи вчителів, які зацікавлені у формуванні нового погляду на сучасне навчання. 

Українська академія лідерства за ініціативи міської ради та спільноти підприємців міста планує відкриття осередку в Івано-Франківську. Це програма особистісного та суспільного розвитку, 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл та студентів, що будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

Програма "Української академії лідерства" включає: поглиблене вивчення гуманітарних і прикладних наук, саморозвиток, гартування тіла і духу, роботу в командах, мандрівки Україною та за кордон, волонтерство, реалізацію освітніх, культурних проектів. Основною метою програми є виховання нового покоління українських лідерів.

Наразі триває відбір на наступний навчальний рік. Академія шукає активних, цілеспрямованих людей 16-20 років, які відчувають у собі сили перевернути світ догори дриґом. Заповнити заявку  на ual.ua/join. Друга хвиля триває до 27 червня.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: